Trabzonlu adam yatağın kenarından fırlayıp karısının bacaklarını ayırırken Galatasaray galibiyetinin sevinci damarlarında dolaşıyordu. Sabahın körüydü ama yarrak taş gibi sert, amcığa doğru hamle yaptı. Karısı uykulu gözlerle karşılık verirken ritim hızlandı, kalçalar birbirine çarptıkça zafer coşkusu katlandı. Laz aksanıyla küfürler savurarak derinlere gömüldü, karısının memelerini avuçlarken inlemeleri karıştı galibiyet tezahüratına. Trabzon kökenine rağmen sarı kırmızılı aşkı baskın çıktı, sikiş uzun sürdü, her vuruşta kutlama uzadı. Karısı zevkten kıvranırken adamın gücü bitmedi, sabah enerjisiyle devam etti.

Pornoyu Yorumla

Mail adresinizi kimse göremez. * İşaretlenmiş alanları doldurunuz.

*

8 Comments

  • Burakz3l 1 ay ago

    Karısı değil, Türkiye’deki tüm sevgili çift gibi sikişiyorlar. Sonra bu amını sağa sola siktiren kız gelir benimle evlenir:))

  • Sce 1 ay ago

    BURAK ÇOK HAKLI AMK

  • entel feridun 1 ay ago

    burak bu kadın benimle evlenebilir ya geçmişinin bir önemi yok süt gibi bir bayan takdir ediyorum kendisini….

  • feridun 1 ay ago

    feridun gavatmısın amk

  • feridunu siken 1 ay ago

    Feridun karını gözünün önünde parçalarım senin gavat piç

  • maymun feridun 1 ay ago

    bula bula bu kurt adamı mı buldun amk o kıl ne öyle

  • Aklı Selim 1 ay ago

    Ulan size ne evliler mi değiller mi? Siz ananızın köyden bulduğu kızla evlenin bırakın gençler aşk yaşasın bak ne güzel sikişiyorlar

  • entel feridun 1 ay ago

    medeni yorumundan dolayı seni tebrik ediyorum Aklı Selim. doyasıya aşk ile sevişen bir çift varken bize nedir evliler mi değil mi?